Com tots els anys iniciem en aquestes dates la campanya de Nadal. Aquest curs partim d’una situació singular que ens fa que hàgem a hagut d’adaptar la nostra campanya a aquestes circumstàncies. Però això sens dubte, també és una paraula de Vida per a nosaltres. Aquesta Campanya serà diferent però ens permetrà continuar donant-li un *like a la vida tal com resa el nostre lema d’aquest curs i contagiar l’esperança i la fe en aquests temps de necessitat.

Sensibilitzar a l’alumnat sobre la importància de contagiar vida, de teixir una xarxa o comunitat de servei fent costat a qui ho necessita i d’aquesta manera recaptar l’equivalent a un carro per classe és l’objectiu principal de la campanya, a la qual les famílies us podeu sumar de la forma en la qual s’indica en la imatge superior i que també heu rebut a través de la plataforma Eduquem.

Us animem a col·laborar i poder fer més suportable aquest Nadal a qui estan passant dificultat i així poder contagiar-los l’esperança i la fe que ara necessiten. Gràcies per endavant per la vostra ajuda i per sumar-vos a aquest repte del col·legi.

Més informació ací